Zbuduj swoją markę jako ekspert: strategie na czas zmian rynkowych

10 maja 2023

🔹W dzisiejszych czasach dynamicznych zmian rynkowych warto szczególnie zadbać o odpowiedni wizerunek eksperta w budowaniu kariery zawodowej. Wspaniale, gdy za sprawnym menadżerem stoi znana marka lub rozpoznawalna w branży firma. Gdy tego zabraknie – może pojawić się problem. Dlatego warto wiedzieć, jak budować swój wizerunek i reputację eksperta oraz jakie narzędzie PR mogą w tym być pomocne.

🔹O tym, że pozytywny wizerunek, a przede wszystkim reputacja, jaką cieszy się firma ma przełożenie na relacje z klientami, partnerami i szeroko rozumiane efekty biznesowe, nikogo nie trzeba przekonywać. Podobnie rzecz ma się z członkami zarządu i kluczowymi dla przedsiębiorstwa menedżerami. Ochrona ich reputacji powinna być elementem strategicznych działań komunikacyjnych firmy. Ale co w sytuacji, gdy przestają oni pełnić swoją funkcję i rozstają się z organizacją?

🔹O tym co warto wiedzieć w procesie budowania swojego wizerunku i reputacji eksperta wyjaśnia w swoim artykule Aleksandra Dik

Zapraszamy na naszego bloga

Ostatnio dodane artykuły

9 września 2024

Nowy tekst na BLOGU

Autentyczność w komunikacji i PR: Buduj trwałe relacje z klientami W dzisiejszym świecie, w którym każdy z nas jest bombardowany setkami komunikatów każdego dnia, autentyczność stała się kluczowym elementem budowania trwałych relacji. W public relations (PR), gdzie podstawą sukcesu jest zaufanie, autentyczna komunikacja z klientami to nie tylko chwilowy trend, lecz fundament długoterminowego sukcesu. CZYTAJ WIĘCEJ NA NASZYM BLOGU…

czytaj więcej
30 lipca 2024

SIŁA MEDIÓW SPOŁECZNOŚCIOWYCH: Aksam i Paluszki Beskidzkie

Media społecznościowe w dzisiejszych czasach to nie tylko narzędzie komunikacji, ale potężna platforma, która może kształtować opinię publiczną, mobilizować społeczności i wywierać realny wpływ na działania firm oraz ludzi. Historia firmy Aksam, producenta popularnych Paluszków Beskidzkich z Osieka spod Oświęcimia, stanowi doskonały tego przykład. Cały tekst na naszym blogu…

czytaj więcej