Pora na kolejną “porcję” publikacji w mediach! Słowo “porcje” nie zostało zamieszczone przypadkowo, bowiem chodzi o publikacje artykułów naszego autorstwa, jakie stworzyliśmy w ramach współpracy z
👉Doceń polskie – program promocyjny
W materiał opublikowanych m.in. w takich portalach jak: ppr.pl – Rolnictwo, Ekologia, Natura, Nowoczesnafarma.pl, HURT & DETAL, Kierunek Spożywczy czy też dziennik.pl możecie przeczytać o właściwościach sera topionego firmy Sertop, chrupiących przekąskach znajdujących się w asortymencie Puffins czy też propozycjach śniadaniowych takich przedsiębiorstw jak: Lookfood, LARO Bakalie i Serenada
Najlepsza jakość dębu europejskiego połączona z unikalnym procesem obróbki, niemal 60 odcieniami do wyboru i seriami przywodzącymi na myśl zarówno nowoczesne wnętrza, jak i te pałacowe, czy też te kojarzące się z nadmorskimi tawernami! O podłogach Chapel Parket – podłogi z własną historią można mówić BEZ KOŃCA… Produkty tej marki z którą współpracujemy już wiele lat cieszą oko inwestorów luksusowych (i nie tylko) wnętrz w całej…
czytaj więcejWizerunek Twojej firmy kształtuje się na co dzień – w relacjach z pracownikami, klientami i partnerami. Jak te interakcje wpływają na reputację Twojej marki?
czytaj więcej