Publikacje w mediach

21 października 2019

Pora na kolejną “porcję” publikacji w mediach! Słowo “porcje” nie zostało zamieszczone przypadkowo, bowiem chodzi o publikacje artykułów naszego autorstwa, jakie stworzyliśmy w ramach współpracy z
👉Doceń polskie – program promocyjny
W materiał opublikowanych m.in. w takich portalach jak: ppr.pl – Rolnictwo, Ekologia, Natura, Nowoczesnafarma.pl, HURT & DETALKierunek Spożywczy czy też dziennik.pl możecie przeczytać o właściwościach sera topionego firmy Sertop, chrupiących przekąskach znajdujących się w asortymencie Puffins czy też propozycjach śniadaniowych takich przedsiębiorstw jak: LookfoodLARO Bakalie i Serenada

Ostatnio dodane artykuły

9 września 2024

Nowy tekst na BLOGU

Autentyczność w komunikacji i PR: Buduj trwałe relacje z klientami W dzisiejszym świecie, w którym każdy z nas jest bombardowany setkami komunikatów każdego dnia, autentyczność stała się kluczowym elementem budowania trwałych relacji. W public relations (PR), gdzie podstawą sukcesu jest zaufanie, autentyczna komunikacja z klientami to nie tylko chwilowy trend, lecz fundament długoterminowego sukcesu. CZYTAJ WIĘCEJ NA NASZYM BLOGU…

czytaj więcej
30 lipca 2024

SIŁA MEDIÓW SPOŁECZNOŚCIOWYCH: Aksam i Paluszki Beskidzkie

Media społecznościowe w dzisiejszych czasach to nie tylko narzędzie komunikacji, ale potężna platforma, która może kształtować opinię publiczną, mobilizować społeczności i wywierać realny wpływ na działania firm oraz ludzi. Historia firmy Aksam, producenta popularnych Paluszków Beskidzkich z Osieka spod Oświęcimia, stanowi doskonały tego przykład. Cały tekst na naszym blogu…

czytaj więcej