Publikacje w mediach

21 października 2019

Pora na kolejną “porcję” publikacji w mediach! Słowo “porcje” nie zostało zamieszczone przypadkowo, bowiem chodzi o publikacje artykułów naszego autorstwa, jakie stworzyliśmy w ramach współpracy z
👉Doceń polskie – program promocyjny
W materiał opublikowanych m.in. w takich portalach jak: ppr.pl – Rolnictwo, Ekologia, Natura, Nowoczesnafarma.pl, HURT & DETALKierunek Spożywczy czy też dziennik.pl możecie przeczytać o właściwościach sera topionego firmy Sertop, chrupiących przekąskach znajdujących się w asortymencie Puffins czy też propozycjach śniadaniowych takich przedsiębiorstw jak: LookfoodLARO Bakalie i Serenada

Ostatnio dodane artykuły

22 kwietnia 2025

Dzień Ziemi – 22 kwietnia

W dobie zmian klimatycznych i rosnących oczekiwań społecznych, rola komunikacji staje się kluczowa. To, jak marki mówią o wartościach, odpowiedzialności i przyszłości – ma dziś realne znaczenie.

czytaj więcej
17 marca 2025

PR w branży wnętrzarskiej

Najlepsza jakość dębu europejskiego połączona z unikalnym procesem obróbki, niemal 60 odcieniami do wyboru i seriami przywodzącymi na myśl zarówno nowoczesne wnętrza, jak i te pałacowe, czy też te kojarzące się z nadmorskimi tawernami! O podłogach Chapel Parket – podłogi z własną historią można mówić BEZ KOŃCA… Produkty tej marki z którą współpracujemy już wiele lat cieszą oko inwestorów luksusowych (i nie tylko) wnętrz w całej…

czytaj więcej